Σχολιάστε

Ολοκλήρωση της Καμπάνιας Αλληλεγγύης για την Υποστήριξη των Προσφύγων

kampania-1

Σας ενημερώνουμε ότι ο μεγάλος όγκος ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πρόσφυγες που έφυγε από την Αργολίδα και έφτασε στο Κιλκίς στις 30 Οκτώβρη παίρνει αυτές τις μέρες τμηματικά το δρόμο του για την Ειδομένη (40 χλμ. βόρεια ) στα σύνορα με Σκόπια για να καλύψει τις πολλές καθημερινές ανάγκες που προκύπτουν, μέσω της ομάδας εθελοντών «Εθελοντές Κιλκίς – Θεσσαλονίκης Πρόσφυγες Ειδομένη» οι οποίοι έστειλαν τις ευχαριστίες τους στον κόσμο της Αργολίδας και στη συλλογικοτητά μας για την έμπρακτη αλληλεγγύη και στήριξη . Ευχαριστούμε την κ. Χριστίνα Π.για τη συνεννόηση καθόλη τη διάρκεια της δράσης και επισυνάπτουμε φωτογραφίες που μας έστειλαν κατά την άφιξη του υλικού.
Εδώ συμπληρωματικά ως Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας να ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή τους το Κοινων. Παντοπωλείο Πολιτών Άργους και τον Αυτοδιαχειριζόμενο Χώρο Άργους «Ελεύθερο Φροντιστήριο», χώροι με ουσιαστικές παρεμβάσεις αλληλεγγύης στην περιοχή μας που μας στηρίζουν πάντα σε τέτοιες δράσεις , καθώς και το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Ναύπλιο και όλους τους αλληλέγγυους φίλους που βοήθησαν στη διαδικασία και ζήτησαν να μην αναφερθούν.
Μαυτήν την καμπάνια πέρα από το δυνατό μήνυμα ανθρωπιάς που όλοι μαζί στείλαμε , ζήσαμε την εντυπωσιακή ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των συμπολιτών μας , γεγονός που μας γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη για να συνεχίσουμε !


Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας

 

kampania-2

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: